Palvelut

Terveydenhuollon ammattilaisille

Blogissa esittelemme uudistuvan terveydenhoidon ajattelua. Se tarkoittaa uudenlaista näkökulmaa terveydenhuoltoon, terveyden edistämiseen ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Julkaisemme asiantuntija-artikkeleita, äänitteitä ja videoita. Aiheet vaihtelevat terveyden edistämisestä yksittäisiin tapausselostuksiin ja tutkimusraporteista katsauksiin ja henkilökohtaisiin kokemustarinoihin. Seuraamme myös integratiivisen lääketieteen kansainvälistä kehitystä.

Tarjoamme kursseja, seminaareja, työpajoja, työnohjausta, valmennusta ja retriittejä. Tuotamme kursseja ja työpajoja myös tilauksesta.  Ota yhteyttä: uudistuva@gmail.com

Verkostossamme mukana olevien yritysten palvelut:

Mieliliike Hyvinvointipalvelut tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille mm. kokemuksellista ja keholähtöistä NLP-työnohjausta, TRE-itsehoitokursseja työhyvinvoinnin edistämiseen sekä EFT-koulutuksia eri alojen terapeuteille ja ohjaajille.

MW MedWell Oy  tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille räätälöityjä koulutuksia, valmennuksia ja verkkokursseja. Teemoja ovat mm. järkevä lääkehoito, ikäihmisten kokonaislääkitys, lääkitysturvallisuus, omahoito ja itsehoito. Kaikissa palveluissa käytetään aktivoivia oppimismenetelmiä ja tähdätään organsaation kehittymiseen ja uudistumiseen.

Kuumussa Virtaa Oy tarjoaa räätälöityjä valmennuksia,  kuten Toivovalmennusta ja erilaisia tietoisuustaitovalmennuksia terveydenhuollon ammattilaisille.  Lähtökohtana ovat luovat terapeuttiset menetelmät, hypnoterapia sekä tietoinen hyväksyvä läsnäolo.

Kansalaisille

Verkostossamme mukana olevat organisaatiot ja ammattilaiset tarjoavat myös kansalaisille hoito-, terapia- ja terveydenedistämispalveluja.

Karita Palomäki tarjoaa psykofyysisen fysioterapian lisäksi myös coaching-palveluita yksityishenkilöille (NLP- ja META-Health Coaching). Voit lukea kaikista palveluistani lisää TÄÄLTÄ ja ajankohtaisista asioista TÄÄLTÄ.

Kati Sarvela tarjoaa Toivovalmennusta, eri erilaisia räätälöityjä tietoisuustaitovalmennuksia sekä yksilöille että työyhteisöille. Hän yhdistää koulutuksissaan hypnoterapian menetelmiä tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon ja luoviin menetelmiin. Tietoa koulutuksista TÄÄLTÄ.